Nyheter‎ > ‎

Smoothwall: Safeguarding

Smoothwall SafeguardingSafeguarding förbättrad avsikts information

Som en del av den pågående utvecklingen av Safeguarding ger Inverness uppdateringen förbättringar av Safeguarding avsikts information. 
Vi har fokuserat våra ansträngningar på att identifiera vad användaren avsedd att göra - inte bara vad webbläsaren visas. 
Till exempel är sökförslag och resultat nu uteslutits från rapporten. 
De nya funktionerna i Safeguarding ger en mer fokuserad rapport, som visar endast den information som behövs för fatta ett beslut att gå vidare.


Safeguarding larm

Vi har lagt till möjligheten att konfigurera aviseringar och lamr mot användargrupper. 
När ni skapar ett meddelande, kan ni nu välja från era tillgängliga användargrupper, från alla till en enskild användare.
Ni kan också ställa in att vissa larm också går till t.ex. skolsköterskan och/eller kuratorn som t.ex. kategorin självmord och droger.

Med Inverness kan ni nu ställa in omedelbara larm, som omedelbart larmar utsedda personer på alla nivåer. 
Dessa larm sänds via e-post och/eller SMS.


Smoothwall Safeguarding är en svit av rapporterings funktioner i Smoothwall som hjälper skolor och utbildningsinstitutioner med sin Internet-säkerhet

Safeguarding administratören kan enkelt skapa rapporter över användare för olika tidsperioder för att se om de har brutit mot några Safeguarding regler.

Skolorna vill kunna agera snabbt om man t.ex. märker att en elev söker efter Cannabis på Internet. Safeguarding ger då larm, som även kan gå till t.ex. skolsköterskan eller annan berörd personal.

Smoothwall kommer under 2017 fortsätta att utveckla och förbättra dessa Safeguarding rapporter och olika funktioner, då man efter samtal med skolor konstaterat att denna typ av verktyg verkligen behövs.

Safeguarding
Smoothwall Safeguarding
Kontakt Testlicens