Smoothwall‎ > ‎Funktioner‎ > ‎

Innehållsfilter

Innehållsfilter - Content Aware - Dynamic Content Analysis


Smoothwall sätter standarden för intelligent webbfiltrering

Kan ert nuvarande webbfilter hänga med?Content Aware vs URL blocklists

Oavsett hur avancerad en URL blockeringslista verkar vara, så kan listan helt enkelt inte kan hänga med, när det gäller den moderna webben. 

Stora mängder av nya webbplatser, blogginlägg och bilder publiceras varje minut, blocklistor tar tid att analysera och kategorisera.

Smoothwall’s Dynamic Content Analysis™ teknik undersöker inte bara innehållet, utan sammanhang och konstruktionen av varje webbsida.

Smoothwall använder en kombination av blocklistor tillsammans med vår intelligent innehålls analys, som kan analysera innehållet i varje sida i realtid och kategorisera dem, för att sedan göra ett beslut om ni vill visa sidan.

Med hjälp av denna avancerade teknik, vi kan erbjuda en 360 ° filtreringsmetod, med hänsyn till innehållet på sidan, vare sig det är ett sökord, domän, bild, kommentar eller text.

Smoothwall levererar mycket noggranna resultat från realtidsfiltrering, med hjälp av Dynamic Content Analysis™

Hur fungerar det i Smoothwall?


Smoothwall har tillbringat över 15 år med att analysera innehållet på webbsidor för att säkerställa att innehållet är lämpligt för för er målgrupp. 

Vår webb-filter analyserar innehåll och sammanhanget av nytt material i realtid för att förhindra att något glider igenom. 

Vi erbjuder 120 olika kategorier av innehållsfiltrering. Söktermer inspekteras på över 80 webbplatser, samt vi ser till att säker sökning "safe search" aktiveras för alla kända webb- och bild- sökmotorer.

Vi ser också till våra kategorier är uppdaterade baserat på information vi får från tredje part, inklusive Internet Watch Foundation och Polisen.

Vår flerdimensionell metod ger den ultimata nivån av skydd, den kategorisera innehållet från bildnamn och kommentarer till URL - och allt däremellan.

Allt oönskat material (inklusive anonyma proxies och online spel) kan upptäckas och blockeras.

Sociala medier, fildelning och andra möjliga distraktioner kan blockeras helt, eller hanteras effektivt i innehållsfiltret.Testlicens    Kontakt

     

Film om hur webbfiltret fungerar


OBS! Filmen är gammal så mycket har tillkommit och gränssnittet är ändrat!


Se även Vem - Vad - Var - När samt hur länge? Där finns även nya video filmer som visar det nya gränssnittet.