Hälsovård

Webbsäkerhet och filtrering för hälsovård

Kritiskt skydd inom hälsovården

Håll era nätverk, användare och patienter säkra inom vården

Många NHS*, sjukhus, och vårdinrättningar skyddas redan av Smoothwall Filter, läs mera om webbinnehållsfiltrering.

Våra filtertekniker analyserar all inkommande, utgående och HTTPS/SSL-krypterad webbtrafik. 

De tillhandahåller detaljerad direktrapportering av webbtrafik och användaraktivitet. 

Smoothwall förhindrar också webbaserade malware-hot genom att stoppa dem vid nätverkets yttre gräns innan de påverkar användarna, låt dem ta hand om sina patienter, inte oroa sig för hälsan hos sina IT-system.

Med verktyg som kan övervaka bandbreddsanvändning, säkerställa kontrollen över snabbmeddelanden och även fjärranvändare, ger Guardian en enhetlig och flexibel webbsäkerhetslösning.

Webbsäkerhet och lätthanterad filtrering

Tack vare sin unika Dynamic Content Analysis™-teknik, levererar Smoothwall en mycket exakt filtrering – den undersöker inte bara innehållet, utan även sammanhang och uppbyggnad av varje begärd webbsida. 

På detta sätt, kan allt oönskat material noggrant blockeras, utan att göra avkall på åtkomst till befogade webbresurser eller inverkan på surfupplevelsen.

Smoothwall är mästerligt på att blockera proxies, förebygga malware, filtrerar även säker trafik (HTTPS), kontroll av strömmande media och övervakning av söksträngar/bilder. 

Dessutom kan Smoothwall leverera intuitiv rapportering med den detaljnivå som krävs för att förstå all aktivitet i realtid. Loggar och rapporter specificerar enskilda användares surfning, till och med trender och specifik information för webbsidor.

Smoothwall är kompatibel med HIPAA dataskyddsbestämmelser

*National Health Service (NHS) är tre statliga myndigheter - i England, Skottland och Wales - som driver den offentliga sjukvården i Storbritannien.